Skip to main content
Når sneen falder, er det vigtigt, at du har styr på snerydningsreglerne. Der skal være ryddet samt saltet eller gruset mellem kl. 07 og 22 fra mandag til lørdag og mellem kl. 08 og 22 om søndagen. Hos os får du hurtig og professionel saltning og snerydning af din grund, og vi sørger for, at du overholder alle regler og er dækket ind døgnet rundt. Sne og glatte områder kan være farligt og skabe kødannelser og forsinkelser, som meget hurtigt kan komme til at påvirke store områder i en by som Odense, hvor mange hver dag er på farten, og hvor det er vigtigt at kunne komme fra A til B uden forhindringer og forsinkelser. På offentlige områder og veje er det Odense kommune, der fjerne sneen, men på privat grund skal grundejere selv sørge for at fjerne det.

Billig snerydning og saltning i Odense

Med en travl hverdag er det de færreste mennesker, der har mulighed for at planlægge deres hverdag ud fra, hvornår det sner, og derfor er det blevet mere og mere almindeligt at søge hjælp hos en snerydningsordning som vores. De større snerydningsvirksomheder har tit og ofte flere kunder i samme områder, hvilket også kan ses i prisen, da den ofte vil være billigere, end man tror. Men ved en hård vinter som i eksempelvis 2010, hvor sneen lå rundt omkring i landet helt frem til marts 2011, vil det være fordelagtigt at have tegnet en snerydningsaftale, da det ved så ekstreme vejrforhold ofte vil være højestbydende, som får ryddet først.

Snerydning og saltning hos virksomheder i Odense

Hos private virksomheder i Odense gælder de samme regler for private hjem. Det virksomhedsejerne selv, der skal stå for snerydning og saltning på deres grund. Reglerne gælder fortove foran indgange, parkeringspladser, tilkørselsveje osv. Får man ikke ryddet sne og saltet kan det have enorme økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for virksomheden, idet det kan forhindre adgang for eksempelvis medarbejdere eller kunder.

Hvorfor snerydning og saltning i Odense?

På farten overser man hurtigt et trin, hvis det er dækket af sne, og snerydning og saltning er selvfølgelig med til at forebygge ulykker på din grund, som du i sidste ende kan risikere at stå til ansvar for. Snerydning og saltning skal ske på fortove, foran indgangen, indkørsel, havegang, på trapper foran indgangen og på andre fælles områder, hvor eksempelvis postbud og andre gæster færdes.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 73 70 84 88

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige