Skip to main content

Snerydning på Frederiksberg

Det går sjældent ubemærket hen, når det er snevejr i hovedstaden. Det kommer bag på mange og bekymringerne omkring, hvordan man nu skal kunne færdes udendørs, melder sig hurtigt. Med snevejr følger nemlig et ansvar om at rydde sneen på forsvarlig vis, så vi alle kan bevæge os frit rundt. Lever ens snerydning på Frederiksberg ikke op til kravene, kan dette forvolde store problemer. Mange mennesker færdes nemlig på Frederiksberg, hvorfor der er endnu mere grund til at sikre, at personskade ikke finder sted på din adresse. Men at finde hoved og hale i reglerne og hvordan du bedst imødekommer dem, er ofte lettere sagt end gjort. Uanset om du bor i leje-, eje- eller andelsbolig eller har en virksomhedsgrund, er der nemlig specifikke og forskellige regler. Er du ikke interesseret i paragraffer og jura, kan du med fordel lade Snevagten stå for din snerydning på Frederiksberg, hvis du ejer virksomhed. Vi leverer snerydning til virksomheder i hele Danmark og har styr på vores kram.

Tegn en snerydningsaftale med Snevagten

Tegner du en aftale med os, er du garanteret, at din adresse lever op til diverse snerydningsregler og risikoen for personskade mindskes. Ingen er interesseret i, at folk kommer til skade på deres adresse, men de fleste er nok endnu mindre interesseret i den potentielt kæmpe efterregning, der kan komme i erstatningskrav. Sammenlignet med den, er prisen for vores snerydning på Frederiksberg en lille sum. Vores sneryddere gør arbejdet til ug og forstår vigtigheden i, ikke at gå på kompromis med kvaliteten af snerydningen, fordi det potentielt kan føre til personskade. Snerydning på Frederiksberg kan være komplekst, fordi bydelen rummer mange forskellige adresser og pladser. Snævre gårde eller store virksomhedsgrunde byder alle på forskellige variabler, der skal tages forbehold for, når snerydderen kommer ud. Heldigvis er vi hos Snevagten eksperter i snerydning på Frederiksberg, da vi har ryddet kommunen for sne i mere end 10 år. Derfor kan vi med garanti også lette byrden fra dine skuldre og stå for snerydningen på lige netop din virksomhedsadresse. Vælger du os til at levere din snerydning på Frederiksberg, gør du dit ypperste for, at beboerne på Frederiksberg kan færdes sikkert rundt i bydelen.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 73 70 84 88

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige