Skip to main content

Med en snerydningsaftale hos os får du professionel saltning og snerydning i København af din virksomhed, bolig- eller grundejerforening, og vi sørger for, at du overholder alle regler, samt at du er dækket ind døgnet rundt. I København er det vigtigt at kunne komme fra A til B uden for mange forhindringer og forsinkelser. 

Hvorfor er det vigtigt med snerydning i København?

København er landets største byområde med 18 kommuner, og sne og glatte områder kan være farlige og skabe kødannelser og forsinkelser, som meget hurtigt kan komme til at berøre store områder i en by, hvor mange er på farten. På offentlige områder og veje er det kommunen, der står for snerydning og saltning i København, men når sneen falder på privat grund, skal grundejere selv sørge for at få fjernet det. Sne og glatte fortove kan være farligt, og på farten kan man hurtigt komme til at overse et trin dækket af sne eller glide på nogle glatte fliser. Snerydning og saltning i København er med til at forebygge ulykker på din grund, som du i sidste ende kan risikere at stå til ansvar for.  Snerydningen skal ske på henholdsvis fortov, indkørsel, havegang, på trapper foran indgangen og på andre fælles områder, hvor eksempelvis postbud og andre besøgende færdes.

Snerydning og saltning i København for virksomhedsejere

I København er det virksomhedsejerne selv, der skal stå for snerydning og saltning på deres grund. Reglerne er de samme som private grundejere og gælder også parkeringspladser og tilkørselsveje. Får man ikke ryddet sne kan det have økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for virksomheden, idet det kan forhindre adgang for eksempelvis medarbejdere eller kunder. Ligesom ved mangel på snerydning hos private grundejere, kan det også have økonomiske konsekvenser i form af bøder eller erstatningskrav, hvis jeres snerydning i København ikke er optimal, eller hvis folk kommer til skade på grunden som følge af glatføre. 

Under ekstreme vejrforhold – som f.eks. ved vinteren i 2010 – kan det være vanskeligt at booke snerydning og saltning i København til en fair pris, da det ofte vil være højstbydende, der får ryddet. Derfor vil det være fordelagtigt at tegne en snerydningskontrakt, hvor der på forhånd er aftalt pris, og hvor et team af dygtige sneryddere står klar til at klare jeres snerydning i København.

Pålidelig og fordelagtig snerydning og saltning i København

De fleste mennesker har ikke mulighed for at tilrettelægge deres hverdag ud fra, hvornår det sner, og derfor bliver det mere og mere almindeligt at benytte en snerydningsordning som vores. De større snerydningsvirksomheder har ofte flere kunder i samme områder, hvilket også afspejles i prisen på snerydning i København, da den ofte vil være billigere, end man tror. Hos Snevagten A/S har vi siden 2010 hjulpet et hav af kunder med snerydning i København og resten af landet. Vores dedikerede team af sneryddere er uddannet og udstyret, således at de kan levere pålidelig og effektiv snerydning i København, der opfylder de gældende regler og sikkerhedsstandarder. Pga. vores pålidelige snerydning og fordelagtige aftaler, har vi en bred vifte af kunder over hele landet. Vi er derfor vant til at håndtere snerydning i København hos virksomheder og grundejerforeninger, og kan helt sikkert også hjælpe dig! 

Billig snerydning og saltning i København

De fleste mennesker har ikke mulighed for at tilrettelægge deres hverdag ud fra, hvornår det sner, og derfor bliver det mere og mere almindeligt at benytte en snerydningsordning som vores. De større snerydningsvirksomheder har ofte flere kunder i samme områder, hvilket også afspejles i prisen, da den ofte vil være billigere, end man tror. 

Vi er her for dig

Ved at vælge vores professionelle snerydning og saltning i København, kan du have ro i sindet og vide, at der tages godt hånd om dine snerydningsbehov af erfarne fagfolk. Vi er her for at hjælpe med at sikre, at din grund og resten af København forbliver tilgængelig og sikker for alle, uanset vejret.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 73 70 84 88

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige