Skip to main content

Med en snerydningsaftale hos os får du professionel saltning og snerydning af din virksomhed, bolig- eller grundejerforening, og vi sørger for, at du overholder alle regler, samt at du er dækket ind døgnet rundt. I København er det vigtigt at kunne komme fra A til B uden for mange forhindringer og forsinkelser. København er landets største byområde med 18 kommuner, og sne og glatte områder kan være farligt og skabe kødannelser og forsinkelser, som meget hurtigt kan komme til at berøre store områder i en by, hvor mange er på farten. På offentlige områder og veje er det kommunen, der står for snerydning og saltning, men når sneen falder på privat grund, skal grundejere selv sørge for at få fjernet det. Der skal være ryddet samt saltet eller gruset mellem kl. 07 og 22 fra mandag til lørdag og mellem kl. 08 og 22 om søndagen. 

Billig snerydning og saltning i København

De fleste mennesker har ikke mulighed for at tilrettelægge deres hverdag ud fra, hvornår det sner, og derfor bliver det mere og mere almindeligt at benytte en snerydningsordning som vores. De større snerydningsvirksomheder har ofte flere kunder i samme områder, hvilket også afspejles i prisen, da den ofte vil være billigere, end man tror. 

Snerydning og saltning hos virksomheder i København

I København er det virksomhedsejerne selv, der skal stå for snerydning og saltning på deres grund. Reglerne er de samme som private grundejere og gælder parkeringspladser og tilkørselsveje. Får man ikke ryddet sne kan det have økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for virksomheden, idet det kan forhindre adgang for eksempelvis medarbejdere eller kunder. I 2010 kom vinteren for alvor til Danmark, og der var sne i landet helt frem til marts måned 2011. Under ekstreme vejrforhold som ved den vinter kan det være vanskeligt at booke snerydning og saltning til en fair pris, da det ofte vil være højstbydende, der får ryddet. Derfor vil det være fordelagtigt at tegne en snerydningskontrakt, hvor der på forhånd er aftalt pris.

Hvorfor snerydning og saltning i København?

Sne og glatte fortove kan være farligt, og på farten kan man hurtigt komme til at overse et trin dækket af sne eller glide på nogle glatte fliser. Snerydning og saltning er med til at forebygge ulykker på din grund, som du i sidste ende kan risikere at stå til ansvar for.  Snerydningen skal ske på henholdsvis fortov, indkørsel, havegang, på trapper foran indgangen og på andre fælles områder, hvor eksempelvis postbud og andre besøgende færdes.

Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om Snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999. Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi har ryddet og saltet hos

Uno X

Mere end 200 tankstationer fordelt i hele landet

TopDanmark

Større beboelses ejendomme i nordsjælland

Q8

Tank stationer på sjælland

Pelican Self Storage

Kæde aftale på alle lokationer. Erhvervs plads, fortove parkering mm.

Region Hovedstaden

7 hospitaler med over 200.000 m2 plads

Fisketorvet

Igennem mere end 10 år

Circle K

Mere end 200 tankstationer i hele landet.

ATP

National aftale på 7 bygninger fra Frederikshavn til Vordingborg

Kontakt os