Skip to main content

Snerydning Horsens

Snevejr er børnenes fest og er en invitation til leg og sjov. Men snevejr er også lig med ansvar for at sørge for, at ingen kommer til skade på din adresse. Med snevejr følger der nemlig mindre bevægelighed og flere isglatte veje og stier. For at imødekomme dette mest muligt, er der en række af regler, som skal overholdes, når det kommer til snerydning og bekæmpelse af glatføre. Disse er vedtaget, så vi alle kan bevæge os nogenlunde frit uden at være i fare for at falde og komme til skade. Hvilke regler du skal overholde, og hvordan du bedst gør dette, kan dog være en jungle at navigere i. Derfor har vi hos Snevagten gjort det til vores levebrød at sætte os ind i netop disse regler, samt at efterleve dem korrekt i form af snerydning i Horsens af kompromisløs kvalitet. Vælger du at ty til professionel hjælp, når det kommer til snerydning, vælger du en langsigtet investering, da du mindsker risikoen for personskade og dermed erstatningskrav gevaldigt.

Snerydning til virksomheder i Horsens

Når Snevagten leverer din snerydning i Horsens, slipper du derfor ikke kun for at skulle stå tidligt op og klare skærene selv, men du gør også en større indsats for at gøre Horsens mere sikker med nemmere at bevæge sig rundt i. Det kan ikke betale sig at springe over, hvor gærdet er lavest, og har du derfor ikke nok kendskab til reglerne omkring snerydning i Horsens, er det altid en bedre idé at videregive opgaven til professionelle. Leverer vi din snerydning, vælger du en leverandør med 10 års erfaring i sneverdenen og en bred samt tilfreds kundeportefølje. Vi brænder for snerydning og gør ikke arbejdet halvt, hvilket vores gode resultater afspejler. Når sneen daler, rykker vores medarbejdere hurtigt ud og forlader ikke din virksomhedsadresse, før du er tilfreds med din snerydning i Horsens. Snerydning er en opgave, hvor stort ansvar medfølger, hvilket vi hos Snevagten er klædt på til at kunne tage på vores skuldre. Uanset størrelsen af din erhvervsgrund leverer vi hellere end gerne snerydning på din adresse i Horsens denne vinter.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 73 70 84 88

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige