Skip to main content

Snerydning Gladsaxe

Når vejrudsigten melder om sne på vej, lyser børnenes øjne nok op. Selvom sne indbyder til leg og sjov, følger der også ansvar med vintervejret. Når sneen maler det danske landskab, stilles der nemlig strenge krav til, hvordan den skal håndteres, så alle kan færdes uden risiko for at komme til skade. Uanset om du ejer, lejer eller bor i andel, gælder der specifikke regler for, hvordan sneen skal ryddes og vejen saltes. Fordi det danske snevejr er sparsomt, er det måske heller ikke i de flestes interesse at sætte sig ind i disse regler. Hos Snevagten har vi sat os grundigt ind i alle de nødvendige love og krav, der er sat op omkring snerydning. Vi er nemlig snenørder og elsker alt, der vedrører sne – også reglerne. Grundet vores kompetencer kan vi tilbyde kvalitetsstemplet og grundig snerydning i Gladsaxe til alle virksomheder.

Regler for snerydning i Gladsaxe

Reglerne som snerydningen på din adresse skal leve op til, varierer alt efter boligtype, men vælger du Snevagten, er du garanteret, at vi imødekommer samtlige af de regler. Vi har bred erfaring med levering af snerydning i Gladsaxe og kan fremvise en kundeportefølje med overvældende tilfredse kunder. Vi forstår vigtigheden i, at der ikke lægges fingre imellem, når det kommer til noget så vigtig som sikkerheden i form af snerydning. Bekæmper man ikke glatføre forsvarlig og halter snerydningen, risikerer man personskade, og det er hverken i vores eller din interesse. Personskade grundet uforsvarlig håndtering af sne og is på din adresse, kan betyde, at du skal betale erstatningskrav. Dette kan blive en dyr fornøjelse, hvorfor vi hos Snevagten gør vores ypperste for, at vores levering af snerydning i Gladsaxe hindrer dette i at ske. Snerydning er vores passion, og det skinner igennem, i det stykke arbejde vi udfører, hver gang. Det kan ikke betale sig at vælge den billigste eller nemmeste løsning, når det kommer til snerydning, fordi det er folks sikkerhed, som er på spil. Vælger du som virksomhedsejer os som din leverandør af snerydning i Gladsaxe, investerer du i en langsigtet, sikker og professionel løsning, du med garanti ikke vil fortryde.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 73 70 84 88

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige