Snerydning og saltning i Aalborg

Når sneen falder, skal du have styr på snerydningsreglerne. På offentlige områder og veje er det Aalborg kommune, der sørger for snerydning og saltning, men på privat grund, skal grundejere selv sørge for at få fjernet sneen. Der skal være ryddet for sne samt saltet eller gruset mellem kl. 07 og 22 fra mandag til lørdag og mellem kl. 08 og 22 om søndagen. Med en snerydningsaftale hos os er du sikret snerydning og saltning i Aalborg ved din virksomhed og garanteret, at du overholder alle regler og er dækket ind døgnet rundt.

Billig snerydning og saltning i Aalborg

Det er de færreste mennesker, der har mulighed for at planlægge deres hverdag ud fra, hvornår det sner, og derfor bliver det mere og mere almindeligt at bruge en snerydningsordning som vores, hvor vi leverer snerydning i Aalborg, så snart sneen falder. De større snerydningsvirksomheder har ofte flere kunder i samme områder, hvilket også afspejles i prisen, da den ofte vil være billigere, end man tror. Sner det dog så meget som i vinteren 2010, hvor der lå sne rundt omkring i landet frem til marts 2011, vil det være smart at være på forkant med vejrguderne.  Eksempelvis ved at have indgået en abonnementsordning om snerydning i Aalborg på forhånd. Ved så ekstreme vejrforhold, vil det ofte være højestbydende, der får ryddet sne, så det er derfor fordelagtigt at have tegnet en snerydningskontrakt, hvor prisen er aftalt på forhånd.

Snerydning og saltning hos virksomheder i Aalborg

I Aalborg er det virksomhedsejerne selv, der skal stå for snerydning og saltning på deres grund. Reglerne er de samme som for private grundejere og gælder fortove foran indgangen, parkeringspladser tilkørselsveje osv. Får man ikke ryddet sne, kan det have helt enorme økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for virksomheden, da sneen kan forhindre adgang for eksempelvis medarbejdere eller kunder. Derudover kan manglende snerydning af din virksomhedsgrund i Aalborg føre til personskader, som følge af f.eks. sne- og isglatte fortove og indgange. Disse personskader kan du som virksomhedsejer ende ud med at hæfte for, og det kan blive en dyr omgang. 

Hvis du vil undgå store økonomiske tab eller personskader, så tegn en abonnementsordning om snerydning i Aalborg hos os. Vi leverer snerydning, så snart sneen falder og sørger for at overholde alle regler på området. Dermed er du, dine medarbejder og kunder i trygge hænder, og du kan med ro i maven lade sneskovlen stå de kolde vintermorgener.

Hvorfor snerydning og saltning i Aalborg?

Når man er på farten, kan man hurtigt komme til at overse et trin, der er dækket af sne, eller glide på et frostglat fortov og komme galt afsted. Snerydning og saltning er selvfølgelig med til at forebygge ulykker, som du i sidste ende kan risikere at stå til ansvar for. Snerydningen skal ske på henholdsvis fortov, foran indgangen, indkørsel, havegange og på andre fælles områder, hvor eksempelvis postbud og andre besøgende færdes. Derudover skal områder, som er særligt befærdede – også om aftenen – ryddes for sne efter kl. 22. Det kan f.eks. være uden for din butik eller virksomhed. Hvis du allerhelst vil kunne holde snerydningsfri, når du har fri, så lad os sørge for snerydningen af din grund i Aalborg. 

Når du vælger at tegne en abonnementsordning hos os, sørger vi for snerydning og saltning af din grund i Aalborg, så risikoen for personskader og økonomiske tab minimeres. Selvom vores hovedkontor er beliggende i hovedstadsområdet, kan vi levere snerydning til Aalborg og resten af landet. Vi har nemlig allieret os med dygtige, lokale sneryddere som alle deler samme værdier som Snevagten. Det betyder, at du altid får et solidt og veludført stykke arbejde, når du får leveret snerydning i Aalborg gennem os.

Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om Snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999. Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi har ryddet og saltet hos

Uno X

Mere end 200 tankstationer fordelt i hele landet

TopDanmark

Større beboelses ejendomme i nordsjælland

Q8

Tank stationer på sjælland

Pelican Self Storage

Kæde aftale på alle lokationer. Erhvervs plads, fortove parkering mm.

Region Hovedstaden

7 hospitaler med over 200.000 m2 plads

Fisketorvet

Igennem mere end 10 år

Circle K

Mere end 200 tankstationer i hele landet.

ATP

National aftale på 7 bygninger fra Frederikshavn til Vordingborg

Kontakt os

Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udendørsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os