Skip to main content

Smilets by, Århus, er Jyllands største byområde, og det er vigtigt at kunne komme problemfrit fra A til B. Med en snerydningsaftale hos os får du den bedste service og er sikret snerydning og saltning ved din virksomhed, bolig- eller grundejerforening, og vi sikrer, at du overholder alle regler og er dækket ind døgnet rundt. Sne og glatte veje kan være farligt og meget hurtigt ende med at skabe kødannelser og forsinkelser. På offentlige områder og veje er det kommunen, der står for snerydning og saltning, men når sneen falder på privat grund, skal grundejere selv sørge for at få fjernet det. Der skal være ryddet for sne samt saltet eller gruset mellem kl. 07 og 22 fra mandag til lørdag og mellem kl. 08 og 22 om søndagen. 

Snerydning og saltning hos virksomheder i Århus

Når sneen falder i Århus har det ikke kun store konsekvenser for private hjem, men også for virksomheder. Snerydning og saltning gælder indgange, parkeringspladser og tilkørselsveje, hvor medarbejdere, kunder eller andre besøgende færdes. Får man ikke ryddet der, kan det have økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for virksomheden.  

Billig snerydning og saltning

De fleste mennesker har ikke mulighed for at planlægge deres dag ud fra, hvornår det sner, og derfor er det også mere og mere almindeligt at oprette en aftale hos en snerydningsordning som vores. Vinteren i 2010 var ekstra hård, og der lå sne i landet frem til marts 2011. De større snerydningsvirksomheder har ofte flere kunder i samme områder, hvilket også afspejles i prisen, da den ofte vil være billigere, end man tror, men under så ekstreme vejrforhold som i 2010 kan det være svært at booke snerydning og saltning til en god pris, fordi det ofte er højstbydende, der får ryddet. Det er derfor fordelagtigt at tegne en snerydningsaftale, hvor prisen er aftalt på forhånd. 

Hvorfor snerydning og saltning i Århus?

Snerydning og saltning  er selvfølgelig med til at forebygge eventuelle ulykker. Man kan hurtigt overse et trin, når sneen er faldet og så komme galt afsted. Snerydningsreglerne er med til at forebygge ulykker på din grund, som du i sidste ende kan risikere at stå til ansvar for.  Der skal ryddes sne samt saltes eller gruses på fortov, trapper, indkørsel, havegang, foran indgangen og på andre fælles områder, hvor eksempelvis postbud og andre gæster færde

Vigtigheden af saltning i Aarhus

Det er ikke kun sne og slud, der kan skabe problemer for din virksomhed og den daglige trafik. Sne er som bekendt en sjældenhed i det danske vintervejr, men det betyder ikke, at du er helt fri for problemer. 

Frost kan nemlig være lige så problematisk for din virksomhed som store snemængder, hvis frosten får de helt rette betingelser. Frost kan eksempelvis forårsage islag og lignende, hvis det bliver koldt efter et regnvejr, og den næsten usynlige is er faktisk mere farlig end store snemængder. 

Derfor er saltning mindst lige så vigtigt som snerydning, og relevansen af et snerydnings- og saltningsfirma som os er derfor ikke helt udspillet, selvom den danske vinter efterhånden byder på mere regn end sne. 

Med saltning i Aarhus kan du sikre dig mod glat føre, som kan skabe farlige situationer omkring din virksomhed. Saltning forvandler en isglat indkørsel eller parkeringsplads til et område, der igen er sikkert at færdes på, og derfor er saltning afgørende for enhver virksomhed, der har udendørsarealer, som både medarbejdere og gæster færdes på til dagligt. 

Saltning forhindrer ulykker for både mennesker og køretøjer, hvilket også er med til at sikre, at produktiviteten kan holdes i gang  året rundt. 

Professionel saltning og snerydning i Aarhus

Der er mange fordele forbundet med at udlicitere det sure og svære arbejde med at salte og rydde sne til professionelle som os. Vi har mange års erfaring med at sikre den bedste snerydning og den bedste saltning for virksomheder og organisationer i Aarhus, og vi kan derfor også være det helt rette valg for dig, der gerne vil have arbejdet udført professionelt. 

På den måde kan du sove lidt længere med god samvittighed og visheden  om, at vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere varetager den vigtige opgave med at sikre dine arealer mod sne og frost. 

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 73 70 84 88

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige