Skip to main content

Smilets by, Århus, er Jyllands største byområde, og det er vigtigt at kunne komme problemfrit fra A til B. Med en snerydningsaftale hos os får du den bedste service og er sikret snerydning og saltning ved din virksomhed, bolig- eller grundejerforening, og vi sikrer, at du overholder alle regler og er dækket ind døgnet rundt. Sne og glatte veje kan være farligt og meget hurtigt ende med at skabe kødannelser og forsinkelser. På offentlige områder og veje er det kommunen, der står for snerydning og saltning, men når sneen falder på privat grund, skal grundejere selv sørge for at få fjernet det. Der skal være ryddet for sne samt saltet eller gruset mellem kl. 07 og 22 fra mandag til lørdag og mellem kl. 08 og 22 om søndagen. 

Snerydning og saltning hos virksomheder i Århus

Når sneen falder i Århus har det ikke kun store konsekvenser for private hjem, men også for virksomheder. Snerydning og saltning gælder indgange, parkeringspladser og tilkørselsveje, hvor medarbejdere, kunder eller andre besøgende færdes. Får man ikke ryddet der, kan det have økonomiske og driftsmæssige konsekvenser for virksomheden.  

Billig snerydning og saltning

De fleste mennesker har ikke mulighed for at planlægge deres dag ud fra, hvornår det sner, og derfor er det også mere og mere almindeligt at oprette en aftale hos en snerydningsordning som vores. Vinteren i 2010 var ekstra hård, og der lå sne i landet frem til marts 2011. De større snerydningsvirksomheder har ofte flere kunder i samme områder, hvilket også afspejles i prisen, da den ofte vil være billigere, end man tror, men under så ekstreme vejrforhold som i 2010 kan det være svært at booke snerydning og saltning til en god pris, fordi det ofte er højstbydende, der får ryddet. Det er derfor fordelagtigt at tegne en snerydningsaftale, hvor prisen er aftalt på forhånd. 

Hvorfor snerydning og saltning i Århus?

Snerydning og saltning  er selvfølgelig med til at forebygge eventuelle ulykker. Man kan hurtigt overse et trin, når sneen er faldet og så komme galt afsted. Snerydningsreglerne er med til at forebygge ulykker på din grund, som du i sidste ende kan risikere at stå til ansvar for.  Der skal ryddes sne samt saltes eller gruses på fortov, trapper, indkørsel, havegang, foran indgangen og på andre fælles områder, hvor eksempelvis postbud og andre gæster færdes.

Bliv ringet op

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer? Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på 73 70 84 48.

Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om Snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999. Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi har ryddet og saltet hos

Uno X

Mere end 200 tankstationer fordelt i hele landet

TopDanmark

Større beboelses ejendomme i nordsjælland

Q8

Tank stationer på sjælland

Pelican Self Storage

Kæde aftale på alle lokationer. Erhvervs plads, fortove parkering mm.

Region Hovedstaden

7 hospitaler med over 200.000 m2 plads

Fisketorvet

Igennem mere end 10 år

Circle K

Mere end 200 tankstationer i hele landet.

ATP

National aftale på 7 bygninger fra Frederikshavn til Vordingborg

Kontakt os