Skip to main content

Billig snerydning i Gentofte

Med vinter følger tit koldere vejr og det kan potentielt betyde snefald. Selvom mange af os nok værdsætter sne i forbindelse med juleferie, indser man også hurtigt, at det hvide vejr kan være til stor gene, når ferien er slut og hverdagen melder sig igen. Bevæger vi os rundt i bybilledet, forventer vi, at sneen er ryddet, så vi frit kan færdes uden at glide. Præcis som du forventer dette i gågaden, er der også specifikke krav, som din private adresse skal leve op til. Snerydning har nemlig til formål at sikre, at vi trods det våde vejr stadig har fri mobilitet og kan bevæge os fra A til B. At du tager din del af tørnen og rydder sneen forsvarligt, er derfor nødvendigt.

Lad os stå for snerydningen af din erhvervsgrund i Gentofte

Er du opgivende omkring at skulle sætte dig ind i reglerne selv og føre sneskovlens første tag? Frygt ej, for hos Snevagten leverer vi snerydning i Gentofte. Vi har mere end et årtis erfaring, og du er derfor garanteret, at vi imødekommer alle krav og regler. Fordi snerydning har med sikkerhed at gøre, kan der ikke gås på kompromis med reglerne, præcis som vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores snerydning i Gentofte. Vores kompetente team bestræber sig på, at altid levere et ordentligt stykke arbejde, hvor der ingen slinger i valsen er. At skulle stå for snerydningen selv, kan være vanskeligt, da der er et hav af regler og krav, som skal nærstuderes for at sikre, at man håndterer det hvide vejr forsvarligt. Tyer man til professionel hjælp, når det gælder ens snerydning i Gentofte, gør man en klog, langsigtet investering. Tager du snerydningssagen i egen hånd uden helt at have styr på, hvilke forventninger du skal leve op til, kan dette ende med en stor regning. Sker der personskade på din adresse grundet uforsvarlig bekæmpelse af glatføre eller utilstrækkelig snerydning, betyder det nemlig, at du skal betale erstatning, som kan blive rigtigt dyrt. Sørg derfor for at få arbejdet gjort ordentligt i første omgang, ved at vælge Snevagten som din leverandør af snerydning i Gentofte.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 73 70 84 88

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige