Skip to main content

Snerydning Kolding

Når vinteren markerer sin ankomst med snevejr, kan de mange bekymringer hurtigt melde sig på banen. De fleste af os oplever, at vejret ikke kun er koldere, men at det også er sværere at bevæge sig rundt udenfor, når der ligger sne. Det kan besværliggøre tingene, når man skal på arbejde, i skole eller blot til købmanden. Der er love og regler omkring, hvordan vi hver især har ansvar for at håndtere sneen på vores egen adresse, alt efter boligtype. Nogen skal stå for snerydningen selv, mens andre har udlejeren til at gøre det. Men én ting er sikkert: sneen skal ryddes og vejen skal saltes. Det er nemlig med til at sikre, at vi i større omfang kan bevæge os frit rundt i det danske land.

Professionel snerydning i Koldning

Reglerne for, hvor mange meter ud fra din virksomhed, du skal rydde sne, og hvor mange liter salt du skal bruge, kan være vanskeligt at finde rundt i. Det er her, Snevagten kommer ind i billedet. Vi leverer snerydning i Kolding, som lever op til alle krav og regler, så du med ro i sindet kan nyde vintervejret. Vi har styr på vores kram og har leveret snerydning til hele Danmark i mere end 10 år, hvorfor du er i trygge hænder, når du lader os om din snerydning i Kolding. Når snefnuggene daler i de kolde morgentimer, står vores kompetente medarbejdere klar til at køre ud med snerydderen på lige netop din erhvervsadresse. Forsvarlig bekæmpelse af glatføre og ordentlig snerydning er essentielt for, at du ikke ender med at skulle betale erstatningskrav i tilfælde af personskade. Vælger du os, som din leverandør af snerydning i Kolding, er der ingen slinger i valsen, og du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt folk kommer til skade på din adresse. Personskader og erstatningskrav er ikke i nogens interesse, og vi bestræber os derfor på at levere snerydning i Kolding af allerhøjeste kvalitet.

Kontakt os

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejdere om priser for snerydning på dine udenomsarealer?

Ønsker du at tale personligt med en af vores medarbejder?

Udfyld da denne kontaktformular. Du er også mere end velkommen til at ringe direkte til os på

+45 73 70 84 88

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

Om snevagten

Snevagten har ryddet sne i det danske land siden 1999

Vi startede i København, men i dag rydder vi sne i hele Danmark. Pålidelighed, punktlighed og grundighed er vores kerneværdier, og vi bestræber os hver dag på at efterleve dem.

Snevagten er et af Danmarks største snerydningsfirmaer, og vi hjælper både kommuner, private og erhverv med at holde deres udendørsarealer farbare og frie for sne.

Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark

Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde

Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige