Hvordan sikrer jeg, at min leverandør overholder alle regler for snerydning?

Hvis man er ejer eller ansvarlig for et større antal af ejendomme, kan dét at ansætte et eksternt firma til at stå for snerydningen være et oplagt valg.

Snerydning er tidskrævende og ikke en opgave, hvorpå man kan springe over, hvor gærdet er lavest. Dine arme kommer ihvertfald på overarbejde, hvis du ejer et større industriområde og vælger at tage sagen i egen hånd. Du kan ganske enkelt ikke klare det hele selv og det er her, snerydningsfirmaer som Snevagten A/S kommer ind i billedet. Du kan ganske enkelt ikke klare det hele selv og det er her, snerydningsfirmaer kommer ind i billedet. Hvis du er ansvarlig for flere grunde, ved du også, hvor vigtigt ordentlig snerydning og saltning er. Men hvordan ved du, at arbejdet bliver gjort ordentligt?

Hvis ikke snerydning og bekæmpelsen af glat føre bliver udført tilstrækkeligt, kan det nemlig resultere i personskader, som med andre ord kan betyde, at du som ejer skal punge ud. Det er i alles interesse at undgå dette og ganske enkelt klare snerydnings arbejdet godt i første omgang.

Når man vælger en snerydningsleverandør, kan man derfor være usikker på, hvordan man sikrer, at de gør deres arbejde godt nok. Inden du beslutter dig for et specifikt snerydningsfirma, kan du derfor sætte dig ned og tage en snak med dem, om hvad du forventer.

Ydermere, kan du bede om at få et indblik i deres kundeportefølje, og hvis du ser, at de har andre kunder i samme situation som dig, kan du jo enten tage det som et tegn på, at de lever op til forventningerne, eller du kan give virksomheden et kald selv og spørge ind til snerydning leverandørens service. Det er nemlig uhørt vigtigt at tage ansvar for snerydning og saltning, uanset hvor stor eller lille en grund der er tale om.

Hvis der sker en personskade på din grund til trods for, at du har ansat en virksomhed til at stå for snerydningen, vil det stadig være dig som ejer, som står og skal betale erstatning. Ansvaret vil altid ligge i dine hænder og det er derfor vigtigt, at du vælger et snerydningsfirma med gode anmeldelser og brede kompetencer.

Når det kommer til snerydning, går det ganske enkelt ikke at springe over hvor gærdet er lavest. Hos Snevagten A/S dokumenterer vi vores udførte arbejde, så du kan være sikker på, at alt er, som det skal være. Vi bruger et GPS system, som indsamler beviser på, at vi har været på det givne sted, på det givne tidspunkt.

Det er via billeder og markering i registreringen, at du kan følge med i det udførte arbejde. Systemet registrerer ikke kun for kundens skyld, men også for vores egen, da snerydderen på den måde kan holde styr på, hvor meget salt der er fordelt ud over arealet. Dette er blot én måde, hvorpå du sikrer dig selv, at din snerydningsleverandør overholder alle reglerne. 

Brug for mere information? Kontakt os på

+45 3871 1700

Snevagten A/S


Brandstrupvej 10
2610 Rødovre


CVR: 32790291

Følg os